Muzica...de ce suntem catalogati dupa stilul de muzica pe care il ascultam?
|
|
|
elenus90 Membru din: 10/01/2009 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 02:43
Buna !! mi-ar place sa aud opiniile voastre in ceea ce priveste "catalogarea" dupa stilul de muzica pe care il ascultam...deci..de ce manelistii sunt considerati inculti?de ce cei care asculta rock sunt considerati drogati?de ce cei care asculta ganstarap sau hip - hop sunt considerati "bagabonti"?de ce cei ce asculta house sunt considerati cool?de ce cei care asculta simfonica sunt considerati destepti? Raporteaza topic-ul |
|
GuessWhoo Membru din: 15/08/2008 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 12:55
De la: elenus90, la data 2009-01-16 02:43:47 Buna !! mi-ar place sa aud opiniile voastre in ceea ce priveste "catalogarea" dupa stilul de muzica pe care il ascultam...deci..de ce manelistii sunt considerati inculti?de ce cei care asculta rock sunt considerati drogati?de ce cei care asculta ganstarap sau hip - hop sunt considerati "bagabonti"?de ce cei ce asculta house sunt considerati cool?de ce cei care asculta simfonica sunt considerati destepti? simplu,pt ca in majoritatea cazurilor chiar asa e
Raporteaza mesajul |
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 13:18
De la: GuessWhoo, la data 2009-01-16 12:55:02 De la: elenus90, la data 2009-01-16 02:43:47 Buna !! mi-ar place sa aud opiniile voastre in ceea ce priveste "catalogarea" dupa stilul de muzica pe care il ascultam...deci..de ce manelistii sunt considerati inculti?de ce cei care asculta rock sunt considerati drogati?de ce cei care asculta ganstarap sau hip - hop sunt considerati "bagabonti"?de ce cei ce asculta house sunt considerati cool?de ce cei care asculta simfonica sunt considerati destepti? simplu,pt ca in majoritatea cazurilor chiar asa e si poti si argumenta.....? Raporteaza mesajul |
|
printzesa hoatza Membru din: 17/09/2008 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 13:22
De la: GuessWhoo, la data 2009-01-16 12:55:02 De la: elenus90, la data 2009-01-16 02:43:47 Buna !! mi-ar place sa aud opiniile voastre in ceea ce priveste "catalogarea" dupa stilul de muzica pe care il ascultam...deci..de ce manelistii sunt considerati inculti?de ce cei care asculta rock sunt considerati drogati?de ce cei care asculta ganstarap sau hip - hop sunt considerati "bagabonti"?de ce cei ce asculta house sunt considerati cool?de ce cei care asculta simfonica sunt considerati destepti? simplu,pt ca in majoritatea cazurilor chiar asa e nu cred.....fiecare asculta ce ii place....daca imi place simfonica nu inseamna ca sunt einstein.... Raporteaza mesajul |
|
Cristin Cris Membru din: 31/10/2008 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 13:29
De la: elenus90, la data 2009-01-16 02:43:47 Buna !! mi-ar place sa aud opiniile voastre in ceea ce priveste "catalogarea" dupa stilul de muzica pe care il ascultam...deci..de ce manelistii sunt considerati inculti?de ce cei care asculta rock sunt considerati drogati?de ce cei care asculta ganstarap sau hip - hop sunt considerati "bagabonti"?de ce cei ce asculta house sunt considerati cool?de ce cei care asculta simfonica sunt considerati destepti?
Raporteaza mesajul |
|
alygator Membru din: 16/01/2009 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 13:31
am cativa amici doxa de carte si asculta manele ...tu cum i-ai cataloga...depravati? Raporteaza mesajul |
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 13:55
De la: alygator, la data 2009-01-16 13:31:48 am cativa amici doxa de carte si asculta manele ...tu cum i-ai cataloga...depravati? merci de sprijin aligator...tocmai asta vreu sa subliniez si eu...ca nu "gusturile ne tradeaza" asa cum s-a postat mai sus...totusi, lumea asta face...de ce?
Raporteaza mesajul |
|
axelutzz Membru din: 14/01/2009 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 14:14
De la: elenus90, la data 2009-01-16 13:55:25 De la: alygator, la data 2009-01-16 13:31:48 am cativa amici doxa de carte si asculta manele ...tu cum i-ai cataloga...depravati? merci de sprijin aligator...tocmai asta vreu sa subliniez si eu...ca nu "gusturile ne tradeaza" asa cum s-a postat mai sus...totusi, lumea asta face...de ce? nu vorbim de exceptii pt ca alea vor exista mereu.dar statistic vorbind asa este,cei care asculta manele sunt majoritatea cu o educatie precara si un minim de cunostiinte generale,ca sa nu mai vorbim de cum se comporta marea majoritate a manelistilor in societate Cat despre houseri si rockeri...acum depinde pt ca sunt multi care trec de pe manele pe house ca sa fie cool dar tot manelisti raman,sau rockeri care duc totul la extrem, si iar nu e bine Raporteaza mesajul |
|
Cosmintopo Membru din: 14/01/2009 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 14:16
sarumana
Raporteaza mesajul |
|
|
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 14:36
hmmm..nu ma contrazice nimeni?
Raporteaza mesajul |
|
alygator Membru din: 16/01/2009 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 14:40
tu vb de exceptii....eu zic ca suntem o tara de manelisti Raporteaza mesajul |
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 14:42
De la: axelutzz, la data 2009-01-16 14:14:57 De la: elenus90, la data 2009-01-16 13:55:25 De la: alygator, la data 2009-01-16 13:31:48 am cativa amici doxa de carte si asculta manele ...tu cum i-ai cataloga...depravati? merci de sprijin aligator...tocmai asta vreu sa subliniez si eu...ca nu "gusturile ne tradeaza" asa cum s-a postat mai sus...totusi, lumea asta face...de ce? nu vorbim de exceptii pt ca alea vor exista mereu.dar statistic vorbind asa este,cei care asculta manele sunt majoritatea cu o educatie precara si un minim de cunostiinte generale,ca sa nu mai vorbim de cum se comporta marea majoritate a manelistilor in societate Cat despre houseri si rockeri...acum depinde pt ca sunt multi care trec de pe manele pe house ca sa fie cool dar tot manelisti raman,sau rockeri care duc totul la extrem, si iar nu e bine de ce crezi tu asta?nu se vorbeste numai de exceptii...se vorbeste in general si nu doar de exceptii
Raporteaza mesajul |
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 14:45
De la: alygator, la data 2009-01-16 14:40:51 tu vb de exceptii....eu zic ca suntem o tara de manelisti asa alygator...ai dreptate...cred ca fiecare asculta manele (asa ca pentru el) dar nu vor sa o recunoasca... Raporteaza mesajul |
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 14:53
De la: elenus90, la data 2009-01-16 14:45:38 De la: alygator, la data 2009-01-16 14:40:51 tu vb de exceptii....eu zic ca suntem o tara de manelisti asa alygator...ai dreptate...cred ca fiecare asculta manele (asa ca pentru el) dar nu vor sa o recunoasca... ma refeream la exceptii la prietenii aia ai tai doxa care asculta manele.si vorbeam in general despre restul.eu chiar nu ascult manelele si detest atat genu asta de ragete si mugete pe negativele altor hituri,si chiar imi displace si muzica autohtona care la fel este copiata dupa muzica din afara.adevarat prefer rock-ul si punk-ul pt ca e mai putin plagiat decat in rest Raporteaza mesajul |
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 14:59
De la: elenus90, la data 2009-01-16 14:45:38 De la: alygator, la data 2009-01-16 14:40:51 tu vb de exceptii....eu zic ca suntem o tara de manelisti asa alygator...ai dreptate...cred ca fiecare asculta manele (asa ca pentru el) dar nu vor sa o recunoasca... eu nu ascult manele vreau totusi opinia unui manelist ce iti place asa de mult la manele?daca reusesti sa raspunzi la aceasta intrebare..mai zic una..care e istoria manelelor?pe ce se bazeaza ea?
Raporteaza mesajul |
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 14:59
De la: axelutzz, la data 2009-01-16 14:53:58 De la: elenus90, la data 2009-01-16 14:45:38 De la: alygator, la data 2009-01-16 14:40:51 tu vb de exceptii....eu zic ca suntem o tara de manelisti asa alygator...ai dreptate...cred ca fiecare asculta manele (asa ca pentru el) dar nu vor sa o recunoasca... ma refeream la exceptii la prietenii aia ai tai doxa care asculta manele.si vorbeam in general despre restul.eu chiar nu ascult manelele si detest atat genu asta de ragete si mugete pe negativele altor hituri,si chiar imi displace si muzica autohtona care la fel este copiata dupa muzica din afara.adevarat prefer rock-ul si punk-ul pt ca e mai putin plagiat decat in rest Hai sa te contrazic putin...nu toate manelele sunt "plagiaturi"...dar daca tu spui ca nu asculti nu ai de unde sti ... sau daca stii inseamna ca ai acultat ...sau esti unul din baietii aia care, "Doamne fereste!! io..manele?!? si dupa ce baga 2-3 sute de whisky sunt deja "fratii lu' Guta" ?
Raporteaza mesajul |
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 15:06
De la: elenus90, la data 2009-01-16 14:59:49 De la: axelutzz, la data 2009-01-16 14:53:58 De la: elenus90, la data 2009-01-16 14:45:38 De la: alygator, la data 2009-01-16 14:40:51 tu vb de exceptii....eu zic ca suntem o tara de manelisti asa alygator...ai dreptate...cred ca fiecare asculta manele (asa ca pentru el) dar nu vor sa o recunoasca... ma refeream la exceptii la prietenii aia ai tai doxa care asculta manele.si vorbeam in general despre restul.eu chiar nu ascult manelele si detest atat genu asta de ragete si mugete pe negativele altor hituri,si chiar imi displace si muzica autohtona care la fel este copiata dupa muzica din afara.adevarat prefer rock-ul si punk-ul pt ca e mai putin plagiat decat in rest Hai sa te contrazic putin...nu toate manelele sunt "plagiaturi"...dar daca tu spui ca nu asculti nu ai de unde sti ... sau daca stii inseamna ca ai acultat ...sau esti unul din baietii aia care, "Doamne fereste!! io..manele?!? si dupa ce baga 2-3 sute de whisky sunt deja "fratii lu' Guta" ?Asa cum este fumat pasiv este si ascultat de manele in mod pasiv,poti sa ii auzi pe strada cu telefoanele puse pe difuzor Yeahhh Gutzaaaa inca ceva..nu cataloga oamenii dupa niste cuvinte..nu ca ii iau apararea lui axelutzz insa nici eu nu ascult manele..am avut insa ocazia si mi s-au paut dezgustoare atat din punct de vedere al instrumentalului cat si al vocalului..beat-ului si toate elementele ce creeaza o melodie
Raporteaza mesajul |
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 15:11
De la: GuessWhoo, la data 2009-01-16 15:06:37 De la: elenus90, la data 2009-01-16 14:59:49 De la: axelutzz, la data 2009-01-16 14:53:58 De la: elenus90, la data 2009-01-16 14:45:38 De la: alygator, la data 2009-01-16 14:40:51 tu vb de exceptii....eu zic ca suntem o tara de manelisti asa alygator...ai dreptate...cred ca fiecare asculta manele (asa ca pentru el) dar nu vor sa o recunoasca... ma refeream la exceptii la prietenii aia ai tai doxa care asculta manele.si vorbeam in general despre restul.eu chiar nu ascult manelele si detest atat genu asta de ragete si mugete pe negativele altor hituri,si chiar imi displace si muzica autohtona care la fel este copiata dupa muzica din afara.adevarat prefer rock-ul si punk-ul pt ca e mai putin plagiat decat in rest Hai sa te contrazic putin...nu toate manelele sunt "plagiaturi"...dar daca tu spui ca nu asculti nu ai de unde sti ... sau daca stii inseamna ca ai acultat ...sau esti unul din baietii aia care, "Doamne fereste!! io..manele?!? si dupa ce baga 2-3 sute de whisky sunt deja "fratii lu' Guta" ?Asa cum este fumat pasiv este si ascultat de manele in mod pasiv,poti sa ii auzi pe strada cu telefoanele puse pe difuzor Yeahhh Gutzaaaa inca ceva..nu cataloga oamenii dupa niste cuvinte..nu ca ii iau apararea lui axelutzz insa nici eu nu ascult manele..am avut insa ocazia si mi s-au paut dezgustoare atat din punct de vedere al instrumentalului cat si al vocalului..beat-ului si toate elementele ce creeaza o melodie nu cataloghez dupa cuvinte pe nimeni...ok, muzica e naspa, din toate pctele de vedere, totusi unora le place ...de ce sunt considerati inculti?si de ce rock-eri sunt "drogati" ? pentru ca se imbraca altfel?
Raporteaza mesajul |
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 16:20
De la: GuessWhoo, la data 2009-01-16 15:06:37 De la: elenus90, la data 2009-01-16 14:59:49 De la: axelutzz, la data 2009-01-16 14:53:58 De la: elenus90, la data 2009-01-16 14:45:38 De la: alygator, la data 2009-01-16 14:40:51 tu vb de exceptii....eu zic ca suntem o tara de manelisti asa alygator...ai dreptate...cred ca fiecare asculta manele (asa ca pentru el) dar nu vor sa o recunoasca... ma refeream la exceptii la prietenii aia ai tai doxa care asculta manele.si vorbeam in general despre restul.eu chiar nu ascult manelele si detest atat genu asta de ragete si mugete pe negativele altor hituri,si chiar imi displace si muzica autohtona care la fel este copiata dupa muzica din afara.adevarat prefer rock-ul si punk-ul pt ca e mai putin plagiat decat in rest Hai sa te contrazic putin...nu toate manelele sunt "plagiaturi"...dar daca tu spui ca nu asculti nu ai de unde sti ... sau daca stii inseamna ca ai acultat ...sau esti unul din baietii aia care, "Doamne fereste!! io..manele?!? si dupa ce baga 2-3 sute de whisky sunt deja "fratii lu' Guta" ?Asa cum este fumat pasiv este si ascultat de manele in mod pasiv,poti sa ii auzi pe strada cu telefoanele puse pe difuzor Yeahhh Gutzaaaa inca ceva..nu cataloga oamenii dupa niste cuvinte..nu ca ii iau apararea lui axelutzz insa nici eu nu ascult manele..am avut insa ocazia si mi s-au paut dezgustoare atat din punct de vedere al instrumentalului cat si al vocalului..beat-ului si toate elementele ce creeaza o melodie exact cum a zis si guess nu ai cum sa nu auzi plagiaturile: 1.mergi cu metroul de 3-4 ori pe zi,mai ales seara ,nu ai cum sa nu auzi o manea pusa de un smecheras pe difuzoru telefonului sa auda tot metroul(s-au inventat castile )2: in fata blocului in care stau e o taraba nu niste baietasi care vand manele.slava domnului ca s-au inventat termopanele. 3:am avut prieteni care au luat-o pe cai gresite,insa i-am lecuit de acest obicei 4:fenomenul "fernando de la caransebes"
Raporteaza mesajul |
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 16:36
si..nu-i adevarat,am incercat sa rezist la o petrecere la care s-au pus numai manele..si mai grav...live..dar nu am rezistat desi am avut lada de bere langa mine,o sticla de gin si una de rom...deci..cine nu e manelist,nu rezista nici cu bautura gutza
Raporteaza mesajul |
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 16:43
De la: axelutzz, la data 2009-01-16 16:36:53 si..nu-i adevarat,am incercat sa rezist la o petrecere la care s-au pus numai manele..si mai grav...live..dar nu am rezistat desi am avut lada de bere langa mine,o sticla de gin si una de rom...deci..cine nu e manelist,nu rezista nici cu bautura gutza [/quotenici mie nu imi plac toate...si ascult cate putin din fiecare, mai putin muzica aia hard...k nu o inteleg allexutz..ok..ni iti plac tie...n Raporteaza mesajul |
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 23:16
exact asa e: muzica te defineste.cine esti. pai cand ii vad pe manelistii astia mici si grasi,imi vine sa rad,dar cand deschid gura sa scoata ceva bun din ea(un cuvant,sau macar o propozitie),iese tot rahatul lor.exemplul cel mai bun e Vanghelie.incultul devenit primarul sectorului 5 cu n-spe milioane pe luna. cu siguranta ca daca ai sta de vorba cu unul sau una ce asculta muzica simfonica,electronica,etc.... ai sa ai ce vorbi,o sa-ti poata da sfaturi,indrumari bune.de la un manelist/a ce draq ce indrumari sa cer sau sfaturi? ei de la clasa a 2 s-au lasat de scoala si ii vezi pe la tv cu cate o piesa si un album recent,cand altii asteapta si cate un an sa scoata un album reusit.
Raporteaza mesajul |
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 00:03
De la: Bjmaryo, la data 2009-01-18 23:16:05 exact asa e: muzica te defineste.cine esti. pai cand ii vad pe manelistii astia mici si grasi,imi vine sa rad,dar cand deschid gura sa scoata ceva bun din ea(un cuvant,sau macar o propozitie),iese tot rahatul lor.exemplul cel mai bun e Vanghelie.incultul devenit primarul sectorului 5 cu n-spe milioane pe luna. cu siguranta ca daca ai sta de vorba cu unul sau una ce asculta muzica simfonica,electronica,etc.... ai sa ai ce vorbi,o sa-ti poata da sfaturi,indrumari bune.de la un manelist/a ce draq ce indrumari sa cer sau sfaturi? ei de la clasa a 2 s-au lasat de scoala si ii vezi pe la tv cu cate o piesa si un album recent,cand altii asteapta si cate un an sa scoata un album reusit. eee..nici chiar asa..eu am prieteni care asculta manele si sunt mai doxati ca mine de 100 de ori....si crede-ma ceva scoala fac si eu...Vanghelie...asta e..de ce nu te-ai luat de Elena Basescu, cu "succesurile" ei, k aia sigur nu asculta manele...vezi, aici e greseala..cei ca tine, incep sa arunce cu vorbe aiurea...si de aici si kestia cu catalogarea...crezi ca toti manelistii sunt analfabeti sau nu au macar un liceeu teminat?eu nu cred...poate lumea ar trebui sa invete sa se priveasca pe sine, ianinte de a analiza persona altuia si de a prejudeca acea persoana doar pentru ceea ce asculta sau cum se imbraca... (NU VORBIM DESPRE INTERPRETI, CI DESPRE ASCULTATOR !! ) Raporteaza mesajul |
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 00:31
De la: elenus90, la data 2009-01-19 00:03:36 De la: Bjmaryo, la data 2009-01-18 23:16:05 exact asa e: muzica te defineste.cine esti. pai cand ii vad pe manelistii astia mici si grasi,imi vine sa rad,dar cand deschid gura sa scoata ceva bun din ea(un cuvant,sau macar o propozitie),iese tot rahatul lor.exemplul cel mai bun e Vanghelie.incultul devenit primarul sectorului 5 cu n-spe milioane pe luna. cu siguranta ca daca ai sta de vorba cu unul sau una ce asculta muzica simfonica,electronica,etc.... ai sa ai ce vorbi,o sa-ti poata da sfaturi,indrumari bune.de la un manelist/a ce draq ce indrumari sa cer sau sfaturi? ei de la clasa a 2 s-au lasat de scoala si ii vezi pe la tv cu cate o piesa si un album recent,cand altii asteapta si cate un an sa scoata un album reusit. eee..nici chiar asa..eu am prieteni care asculta manele si sunt mai doxati ca mine de 100 de ori....si crede-ma ceva scoala fac si eu...Vanghelie...asta e..de ce nu te-ai luat de Elena Basescu, cu "succesurile" ei, k aia sigur nu asculta manele...vezi, aici e greseala..cei ca tine, incep sa arunce cu vorbe aiurea...si de aici si kestia cu catalogarea...crezi ca toti manelistii sunt analfabeti sau nu au macar un liceeu teminat?eu nu cred...poate lumea ar trebui sa invete sa se priveasca pe sine, ianinte de a analiza persona altuia si de a prejudeca acea persoana doar pentru ceea ce asculta sau cum se imbraca... (NU VORBIM DESPRE INTERPRETI, CI DESPRE ASCULTATOR !! ) catalogarea nu se face pe 1...2 exemple ..catalogarea se face pe o masa de oameni.din punct de vedere statistic,sunt mai multi manelisti care nu "stie" sa citeasca "almanahe". sincer sa fiu nu am vazut rockeri inculti pana acum si cunosc destul de multi care au ajuns chimisti,doctori sau avocati..pana acum nu am vazut un manelist care sa ajunga acolo...cel putin nu am vazut eu...asa ca ma scuzati daca deranjez prea multi manelisti dar...puneti mana pe carte si nu mai piratati atatea cd-uri cu Gutza putza de maimutza sau Salam ruda cu Carnat Raporteaza mesajul |
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 15:31
[quote name=\'axelutzz\' date=\'2009-01-19 00:31:46\'][quote name=\'elenus90\' date=\'2009-01-19 00:03:36\'][quote name=\'Bjmaryo\' date=\'2009-01-18 23:16:05\']exact asa e: muzica te defineste.cine esti. pai cand ii vad pe manelistii astia mici si grasi,imi vine sa rad,dar cand deschid gura sa scoata ceva bun din ea(un cuvant,sau macar o propozitie),iese tot rahatul lor.exemplul cel mai bun e Vanghelie.incultul devenit primarul sectorului 5 cu n-spe milioane pe luna. cu siguranta ca daca ai sta de vorba cu unul sau una ce asculta muzica simfonica,electronica,etc.... ai sa ai ce vorbi,o sa-ti poata da sfaturi,indrumari bune.de la un manelist/a ce draq ce indrumari sa cer sau sfaturi? ei de la clasa a 2 s-au lasat de scoala si ii vezi pe la tv cu cate o piesa si un album recent,cand altii asteapta si cate un an sa scoata un album reusit. eee..nici chiar asa..eu am prieteni care asculta manele si sunt mai doxati ca mine de 100 de ori....si crede-ma ceva scoala fac si eu...Vanghelie...asta e..de ce nu te-ai luat de Elena Basescu, cu \"succesurile\" ei, k aia sigur nu asculta manele...vezi, aici e greseala..cei ca tine, incep sa arunce cu vorbe aiurea...si de aici si kestia cu catalogarea...crezi ca toti manelistii sunt analfabeti sau nu au macar un liceeu teminat?eu nu cred...poate lumea ar trebui sa invete sa se priveasca pe sine, ianinte de a analiza persona altuia si de a prejudeca acea persoana doar pentru ceea ce asculta sau cum se imbraca... (NU VORBIM DESPRE INTERPRETI, CI DESPRE ASCULTATOR !! ) catalogarea nu se face pe 1...2 exemple ..catalogarea se face pe o masa de oameni.din punct de vedere statistic,sunt mai multi manelisti care nu \"stie\" sa citeasca \"almanahe\". sincer sa fiu nu am vazut rockeri inculti pana acum si cunosc destul de multi care au ajuns chimisti,doctori sau avocati..pana acum nu am vazut un manelist care sa ajunga acolo...cel putin nu am vazut eu...asa ca ma scuzati daca deranjez prea multi manelisti dar...puneti mana pe carte si nu mai piratati atatea cd-uri cu Gutza putza de maimutza sau Salam ruda cu Carnat Da...poate ai dreptate, dar sa iti spun k sunt si manelisti care au cariera...chiar imi spunea un prieten de-al meu, care a fost la ziua Anei - Maria Ferrenz, si ghici ce??se asculta manele pe rupte...asa ca, nu toti sunt inculti...sau nu toti nu \"stie sa citeste\", sau alte chestii...oricum..eu am cerut o parere, si kiar ma bucur ca ai postat ..nu pot sa iti skimb parerea, sau impresia ce ti-ai creat-o, dar eu spun ca poate ar trebui inainte de a incadra o persoana in categoria \"inculti\", doar pentru ca asculta manele, cred totusi ca ar trebui discutat cu persoana respectiva, sa vezi ce ii poate capu\'...
Raporteaza mesajul |
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 16:09
De la: elenus90, la data 2009-01-19 15:31:39 [quote name=\'axelutzz\' date=\'2009-01-19 00:31:46\'][quote name=\'elenus90\' date=\'2009-01-19 00:03:36\'][quote name=\'Bjmaryo\' date=\'2009-01-18 23:16:05\']exact asa e: muzica te defineste.cine esti. pai cand ii vad pe manelistii astia mici si grasi,imi vine sa rad,dar cand deschid gura sa scoata ceva bun din ea(un cuvant,sau macar o propozitie),iese tot rahatul lor.exemplul cel mai bun e Vanghelie.incultul devenit primarul sectorului 5 cu n-spe milioane pe luna. cu siguranta ca daca ai sta de vorba cu unul sau una ce asculta muzica simfonica,electronica,etc.... ai sa ai ce vorbi,o sa-ti poata da sfaturi,indrumari bune.de la un manelist/a ce draq ce indrumari sa cer sau sfaturi? ei de la clasa a 2 s-au lasat de scoala si ii vezi pe la tv cu cate o piesa si un album recent,cand altii asteapta si cate un an sa scoata un album reusit. eee..nici chiar asa..eu am prieteni care asculta manele si sunt mai doxati ca mine de 100 de ori....si crede-ma ceva scoala fac si eu...Vanghelie...asta e..de ce nu te-ai luat de Elena Basescu, cu \"succesurile\" ei, k aia sigur nu asculta manele...vezi, aici e greseala..cei ca tine, incep sa arunce cu vorbe aiurea...si de aici si kestia cu catalogarea...crezi ca toti manelistii sunt analfabeti sau nu au macar un liceeu teminat?eu nu cred...poate lumea ar trebui sa invete sa se priveasca pe sine, ianinte de a analiza persona altuia si de a prejudeca acea persoana doar pentru ceea ce asculta sau cum se imbraca... (NU VORBIM DESPRE INTERPRETI, CI DESPRE ASCULTATOR !! ) catalogarea nu se face pe 1...2 exemple ..catalogarea se face pe o masa de oameni.din punct de vedere statistic,sunt mai multi manelisti care nu \"stie\" sa citeasca \"almanahe\". sincer sa fiu nu am vazut rockeri inculti pana acum si cunosc destul de multi care au ajuns chimisti,doctori sau avocati..pana acum nu am vazut un manelist care sa ajunga acolo...cel putin nu am vazut eu...asa ca ma scuzati daca deranjez prea multi manelisti dar...puneti mana pe carte si nu mai piratati atatea cd-uri cu Gutza putza de maimutza sau Salam ruda cu Carnat Da...poate ai dreptate, dar sa iti spun k sunt si manelisti care au cariera...chiar imi spunea un prieten de-al meu, care a fost la ziua Anei - Maria Ferrenz, si ghici ce??se asculta manele pe rupte...asa ca, nu toti sunt inculti...sau nu toti nu \"stie sa citeste\", sau alte chestii...oricum..eu am cerut o parere, si kiar ma bucur ca ai postat ..nu pot sa iti skimb parerea, sau impresia ce ti-ai creat-o, dar eu spun ca poate ar trebui inainte de a incadra o persoana in categoria \"inculti\", doar pentru ca asculta manele, cred totusi ca ar trebui discutat cu persoana respectiva, sa vezi ce ii poate capu\'... eu nu incadrez pe nimeni in categoria incult doar pe baza a ce asculta..ci si pe baza comportamentului si a ceea ce scoate pe gura.sincer am fost in "cluburi" in care se pun numa manele...din pura curiozitate...si zici ca erau o gramada de maimute stranse in acelasi loc..ceva gen un dans tribal numai ca spre deosebire de alea ..asta cam facea scarba
Raporteaza mesajul |
|
yza Membru din: 11/09/2008 |
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 13:53
poate nu toti care asculta manele sunt inculti dar au o mare doza de prostie ...cred ca muzica pe care o asculti iti arata ce fel de om esti nu neaparat cult sau incult....sunt persoane care asculta moderat din fiecare gen... este un om universal care stie sa se amestece cu toate genurile...sunt persoane care n-ar asculta decat muzica clasica si opera...sunt oameni mai selecti si in viata lor nu este loc pt manele sau pt alte genuri ...sunt oamenii pe care ii admir f tare....sunt o buna prietena cu oricine dar sa nu-mi pui manele ...nu am nimic cu cei care o asculta dar ei ...majoritatea nu stiu sa asculte si altceva si parca nu au memorie ...asculta cateva melodii si atat...de multe ori auzi in magazine sau pe strada melodiile din telefonele celor din jur si e suficient ca sa -ti faci o parere... in plus mai au si telefoanele date la sonor maxim pt a se auzi mai bine Raporteaza mesajul |
|
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 18:41
axelutzz....daca ti s-a facut "greata" alta data nu mai merge in club-uri unde se asculta numai manele..nu esti obligat...uite ca unii chiar se distreaza "ca maimutele" asa cum spui tu...dar ai incercat sa stai de vorba macar cu unul dintre ei, sa il intrebi cam ce stie?cam cu ce se ocupa?pariez ca cel putin 3 din 10 au o pozitie destula de buna in societate, sau daca inca nu o au, urmeaza facultati care ii vor aduce la un rang inalt
Raporteaza mesajul |
|
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 18:44
De la: elenus90, la data 2009-01-20 18:41:28 axelutzz....daca ti s-a facut "greata" alta data nu mai merge in club-uri unde se asculta numai manele..nu esti obligat...uite ca unii chiar se distreaza "ca maimutele" asa cum spui tu...dar ai incercat sa stai de vorba macar cu unul dintre ei, sa il intrebi cam ce stie?cam cu ce se ocupa?pariez ca cel putin 3 din 10 au o pozitie destula de buna in societate, sau daca inca nu o au, urmeaza facultati care ii vor aduce la un rang inalt pai asa cum am zis am fost din pura curiozitate...si iti zic eu ca cel putin din cei care erau acolo nici macar 1 din 100 nu avea o pozitie buna in societate...cat despre facultati...cred ca 1 din 10 era la facultate...si chiar si aia crede-ma...nu o sa ajunga prea departe..in ziua de azi oricine face facultate...nu asta e problema...problema e ce faci cu ea....
Raporteaza mesajul |
|
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 18:49
De la: axelutzz, la data 2009-01-20 18:44:53 De la: elenus90, la data 2009-01-20 18:41:28 axelutzz....daca ti s-a facut "greata" alta data nu mai merge in club-uri unde se asculta numai manele..nu esti obligat...uite ca unii chiar se distreaza "ca maimutele" asa cum spui tu...dar ai incercat sa stai de vorba macar cu unul dintre ei, sa il intrebi cam ce stie?cam cu ce se ocupa?pariez ca cel putin 3 din 10 au o pozitie destula de buna in societate, sau daca inca nu o au, urmeaza facultati care ii vor aduce la un rang inalt pai asa cum am zis am fost din pura curiozitate...si iti zic eu ca cel putin din cei care erau acolo nici macar 1 din 100 nu avea o pozitie buna in societate...cat despre facultati...cred ca 1 din 10 era la facultate...si chiar si aia crede-ma...nu o sa ajunga prea departe..in ziua de azi oricine face facultate...nu asta e problema...problema e ce faci cu ea.... axelutzz...ai vorbit cu ei?sau pur si simplu ti-ai format tu o opinie din ceea ce ai vazut?sa stii ca aparentele inseala...deci fi atent...te-as invita la mine in oras, sa vezi cata "lume buna" asculta manele... Raporteaza mesajul |
|
Publicitate |
Postat foarte recent
Ai incercat anunturi.lumeaemica.ro ? Vinzi si castigi. Click aici. |
Raspunde
|
Varianta pentru tiparire a topicului Muzica...de ce suntem catalogati dupa stilul de muzica pe care il ascultam?
Arhiva LumeaeMica:
- 2010
- Ianuarie
- Februarie
- Martie
- Aprilie
- Mai
- Iunie
- Iulie
- August
- Septembrie
- Octombrie
- Noiembrie
- Decembrie
- 2009
- Ianuarie
- Februarie
- Martie
- Aprilie
- Mai
- Iunie
- Iulie
- August
- Septembrie
- Octombrie
- Noiembrie
- Decembrie
- 2008
- Ianuarie
- Februarie
- Martie
- Aprilie
- Mai
- Iunie
- Iulie
- August
- Septembrie
- Octombrie
- Noiembrie
- Decembrie
Teme de discutii pe forum:
Social · Politica · Urban · Sport · IT · Leisure & Entertainment · Job · Relatii · Horoscop · Turism · Casa & Gradina · Moda, Frumuseste & Welness · Sugestii si reclamatii ·
Social · Politica · Urban · Sport · IT · Leisure & Entertainment · Job · Relatii · Horoscop · Turism · Casa & Gradina · Moda, Frumuseste & Welness · Sugestii si reclamatii ·

... sau daca stii inseamna ca ai acultat
...de ce sunt considerati inculti?si de ce rock-eri sunt "drogati" ? pentru ca se imbraca altfel?
)
gutza
..nu pot sa iti skimb parerea, sau impresia ce ti-ai creat-o, dar eu spun ca poate ar trebui inainte de a incadra o persoana in categoria \"inculti\", doar pentru ca asculta manele, cred totusi ca ar trebui discutat cu persoana respectiva, sa vezi ce ii poate capu\'...