DRAGOSTE SI INSELACIUNE

Toate forumurile Social
Top subiecte

Topicul anterior Topicul urmator
Raspunde

Trimite prin Y!M

Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 02:47

EU SINT O PERSOANA CARE NU CRED CA MAI POT CREDE INDRAGOSTE AM DOAR O MICA INTREBARE PENTRU DOAMNE.:---------------CIND SE PROMITE O IUBIRE VESNICA INTRE DOI IUBITI (OM FEME) DE CE E NEVOE SA-TI INSELI PARTENERU SI SA RUINEZI VIATA A MAI MULTOR PERSOANE CIND AI PROMIS O IUBIRE VESNICA?
Raporteaza topic-ul

elenus90

Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 02:48

De la: dragoste si inselaciune, la data 2009-01-16 02:47:01

EU SINT O PERSOANA CARE NU CRED CA MAI POT CREDE INDRAGOSTE AM DOAR O MICA INTREBARE PENTRU DOAMNE.:---------------CIND SE PROMITE O IUBIRE VESNICA INTRE DOI IUBITI (OM FEME) DE CE E NEVOE SA-TI INSELI PARTENERU SI SA RUINEZI VIATA A MAI MULTOR PERSOANE CIND AI PROMIS O IUBIRE VESNICA?

Sa inteleg ca ai fost inselat? sa stii...daca te intepi intr-un spin nu trebuie sa urasti toti trandafirii...daca te-a muscat un caine nu trebuie sa ii alungi pe toti...cred ca m-am facut intelesa
Raporteaza mesajul

corvinul

Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 02:51

PT. CA ASA SUNT MAJORITATEA BARBATILOR CUM VINE UNA SI RIDICA COADA CUM HOP PE EA.VEZI EMISIUNILE DE GEN DE LA TV. TIA RASPUNS UN BARBAT.
Raporteaza mesajul

Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 02:52

DA DAR DACA CULEGIND TE INEPI MERU CUM POTI SA TE MAI FERESTI DACA TOTI INTAPA?
Raporteaza mesajul

elenus90

Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 02:54

De la: corvinul, la data 2009-01-16 02:51:38

PT. CA ASA SUNT MAJORITATEA BARBATILOR CUM VINE UNA SI RIDICA COADA CUM HOP PE EA.VEZI EMISIUNILE DE GEN DE LA TV. TIA RASPUNS UN BARBAT.

hmmm...pai si atunci la tine unde e problema daca alti barbati sunt mai "bagabonti" de fel? da' lasa-i ca au ac nevestele/iubitele de cojocul lor...daca tu nu esti ca ei, ai toata stime din partea mea
Raporteaza mesajul

elenus90

Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 03:01

De la: dragoste si inselaciune, la data 2009-01-16 02:52:24

DA DAR DACA CULEGIND TE INEPI MERU CUM POTI SA TE MAI FERESTI DACA TOTI INTAPA?

hai sa iti spun o mica istorioara...am stat 3 ani cu un baiat.la inceput totul a fost frumos...apoi au inceput certurile si a ajuns chiar sa ma loveasca...eram cu el cand intalnisem pe altcineva, dar totusi m-a rugat sa nu il parasesc..si nu am facut-o...dupa nici 2 luni, ce crezi ca a facut??m-a parasit pentru o fosta iubita...si sa precizez..el era la mine acasa non-stop, eu ii dadeam bani de tigari, haine etc etc...dar nu am renuntat si am mers mai departe...am intalnit fel si fel de specimene dupa incidentul precizat mai sus...am parasit, am fost parasita, am plans, am suferit...dar nu m-am descurajat...si cred ca am gasit ceea ce cautam...
sau asa sper...si daca nu merge, mai caut...
Raporteaza mesajul

Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 03:06

DA DAR DE CE SE AJUNGE LE ATITA SUFERINTA DACA TE IUBESTI SI ESTI DISPUS SA RENUT LA TOT CE TE INCONJOARA CA,SA FI CU PERSOANA IUBITA SI DUPA UN PIC DE TIMP TOTUL DISPARE EU SINCER NU INTELEG SAU MAI PRECIS ALTE PERSOANE STIE CE INSEAMNA CUVINTUL IUBIRE.
Raporteaza mesajul

elenus90

Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 03:11

De la: dragoste si inselaciune, la data 2009-01-16 03:06:42

DA DAR DE CE SE AJUNGE LE ATITA SUFERINTA DACA TE IUBESTI SI ESTI DISPUS SA RENUT LA TOT CE TE INCONJOARA CA,SA FI CU PERSOANA IUBITA SI DUPA UN PIC DE TIMP TOTUL DISPARE EU SINCER NU INTELEG SAU MAI PRECIS ALTE PERSOANE STIE CE INSEAMNA CUVINTUL IUBIRE.

Lasa-ma sa precizez..Speranta moare ultima!! sau asa ar trebui...nu intelegi de ce dispare iubirea? aici sunt multi factori..unul dintre ei ar faptul ca va vedeti prea des...si uiatati sa va mai fie dor unul de celalalt...apoi ar fi monotonia, intervine atunci cand faceti aceleasi lucruri in fiecare zi...ar mai fi nepotrivirea in viata sexuala...sunt multi factori..astia ar fi principali
Raporteaza mesajul

Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 03:13

E ADEVARAT DAR EU CRED CA IN AMEU CAZ A STAT DISTANTA DINTRE NOI
Raporteaza mesajul

elenus90

Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 03:18

De la: dragoste si inselaciune, la data 2009-01-16 03:13:26

E ADEVARAT DAR EU CRED CA IN AMEU CAZ A STAT DISTANTA DINTRE NOI

si cam cata distanta era intre voi?la mine au fost chiar si 300 dar relatia a mers pentru ca ma iubea...logic l-am parasit ca nu am vrut sa il fac sa sufere ... dar uite ca am stat ceva timp impreuna...distanta nu ar trebui sa fie un motiv ! acum depinde si de posibilitatile financiare....
Raporteaza mesajul

Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 03:29

EU SINT IN STRAINATATE SI EA A RAMAS O PERIOADA ACASA SA DA INAITE CU MICILE NOASTRE AFACERI IN TARA EU AM AVUT O INCREDERE OARBA IN EA CA NE IUBEAM FOARTE MULT IN 5 ANI DE A CASATORIE NUSTIU DACA NE-AM CERTAT VREO DATA NE IUBEAM SI NE SFATUEAM MEREU MIE SINER NICI NUMI VINEA SA MA CINDESC LA ATA FEME CA GINDUL MEU ERA LA EA CIND NE-AM CASATORIT AM JURAT CREDINTA SI RESPECT ENTRU MINE PROMISIUNILE SI JURAMINTELE SINT SACRE EU AM CREZUT IN ELE PINA IN ZIOA CID AM AM VRUT SAI FAC O SURPRIZA SA VIN ACASA FARA SA-I ZIC SI AM GASITO IN PATUL NOSTRU CONJUGAL CU ALTUL DE ATUCI ME GREU SA CRED IN PROMISIUNI DAR INCA NU SA SFIRSIT LUMEA SPER SA REVIN LA CEIA CE ERAM SI SA GASESC PE CINEVA CARE STIE SA APRECIEZE SINCERITATEA SI IUBIREA.
Raporteaza mesajul

elenus90

Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 03:38

De la: dragoste si inselaciune, la data 2009-01-16 03:29:46

EU SINT IN STRAINATATE SI EA A RAMAS O PERIOADA ACASA SA DA INAITE CU MICILE NOASTRE AFACERI IN TARA EU AM AVUT O INCREDERE OARBA IN EA CA NE IUBEAM FOARTE MULT IN 5 ANI DE A CASATORIE NUSTIU DACA NE-AM CERTAT VREO DATA NE IUBEAM SI NE SFATUEAM MEREU MIE SINER NICI NUMI VINEA SA MA CINDESC LA ATA FEME CA GINDUL MEU ERA LA EA CIND NE-AM CASATORIT AM JURAT CREDINTA SI RESPECT ENTRU MINE PROMISIUNILE SI JURAMINTELE SINT SACRE EU AM CREZUT IN ELE PINA IN ZIOA CID AM AM VRUT SAI FAC O SURPRIZA SA VIN ACASA FARA SA-I ZIC SI AM GASITO IN PATUL NOSTRU CONJUGAL CU ALTUL DE ATUCI ME GREU SA CRED IN PROMISIUNI DAR INCA NU SA SFIRSIT LUMEA SPER SA REVIN LA CEIA CE ERAM SI SA GASESC PE CINEVA CARE STIE SA APRECIEZE SINCERITATEA SI IUBIREA.

Sincer mai cunosc ca tine...si sa iti spun ceva..in momentul de fata sunt foarte fericiti, au gasit pe altcineva, iar cand isi aduc aminte ce au patit, ii multumesc lu' D-zeu ca le-a aratat langa ce persoane aveau de gand sa isi petreca restul vietii...stai linistit lumea nu s-a sfarsit la "ea"..si nu cred ca se va sfarsi la o "ea" sau un "el" pentru nimeni....
Raporteaza mesajul

Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 03:43

MERSI DE INCURAJARE POT SA INTREB CEVA MAI PARTICULAR DACA NU TE DERANJEAZA ?
Raporteaza mesajul

elenus90

Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 03:45

Poi nu vad de ce m-ar deranja....poti trimite un mesaj privat
Raporteaza mesajul

Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 03:57

Raporteaza mesajul

elenus90

Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 13:59

De la: dragoste si inselaciune, la data 2009-01-16 03:57:56

mda....funny nu ? suntem din acelasi oras ....si totusi nu ne cunoastem
Raporteaza mesajul

Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 20:44

tu unde mergi in italia?

Raporteaza mesajul

printzesa hoatza

Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 21:08

si eu am vorbit cu un baiat 3 ani jumate si parintii mei nu au fost de acord cu el...dar pentru aia tot am luptat sa raman cu el...pana am aflat ca m-a inselat...si cu o femeie maritata inca...si i-am spus doar ca vreau sa ne despartim....si 3 luni de zile m-a cautat sa ne impacam si nu am vrut...si de aia tot am cautat in continuare...nu am renuntat...asa ca nu te da batut
Raporteaza mesajul

Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 21:32

Raporteaza mesajul

tatyana

Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 21:36

asa a fost intotdeauna nu ai cum sa mai crezi intr-o persoana
Raporteaza mesajul

Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 21:38

buna
imi pare f rau ca treci prin asemenea momente,si eu am fost inselata si stiu ca doare,si inca f tare Dar am iertat si nu imi pare rau avem doua fete minunate,am realizat f multe impreuna si ani de zile m-am intreabt de ce .raspunsul l-am aflat tarziu..stiu doar ca acum il inteleg.
eu nu stiu ce v-a leaga dar fiecare om greseste in viata si daca mai exista iubire eu zic sa ii mai dai o sansa
te pup iti doresc zile frumoase si nopti linistite
Raporteaza mesajul

Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 22:03

e adevarat ca, in viata trebue sa erti dar eu nu pot sa sterg din ochi mei acea imagene care nu cred ca o voi uita vreo data sa ca indiferent cit d mare e suferinta eu nu pot sa ert ca pur si simplu nu merita sea batut joc de dragoste care eu eram dispus sa fac totul pentru a mentine aceasta familie . eu eram mereu cel care tragea ponoasele nu aveam voe sa privesc sau sa dansez cu alta dona la cite o petrecere ca zicea ca ma uit dupa altele era geloasa cu mine si ea umbla cu altul dar e timpul sa sterg cu buretele chear daca ramine cicatrice adinci viata merge inaite si trebue sa dam inaite si noi cei care am fost trisati in dragoste.
Raporteaza mesajul

Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 22:08

De la: dragoste si inselaciune, la data 2009-01-16 22:03:50

e adevarat ca, in viata trebue sa erti dar eu nu pot sa sterg din ochi mei acea imagene care nu cred ca o voi uita vreo data sa ca indiferent cit d mare e suferinta eu nu pot sa ert ca pur si simplu nu merita sea batut joc de dragoste care eu eram dispus sa fac totul pentru a mentine aceasta familie . eu eram mereu cel care tragea ponoasele nu aveam voe sa privesc sau sa dansez cu alta dona la cite o petrecere ca zicea ca ma uit dupa altele era geloasa cu mine si ea umbla cu altul dar e timpul sa sterg cu buretele chear daca ramine cicatrice adinci viata merge inaite si trebue sa dam inaite si noi cei care am fost trisati in dragoste.

da adevarul e ca nici eu nu a-si putea uita eu nu l-am vazut pe sotul meu am auzit si nu a fost decat o aventura de o noapte nu a fost vorba despre o relatie..da sunt convinsa ca vei lua ceea mai buna decizie,sunt alaturi de tine oricare ar fii ea ..ai grija de tine..te pup
Raporteaza mesajul

elenus90

Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 22:13

De la: dragoste si inselaciune, la data 2009-01-16 22:03:50

Ti-am mai spus..trebuie sa ii multumesti lu Dumnezeu ca ti-a aratat ce "specimen" ai langa tine....nu ierta daca nu vrei, dar incearca sa uiti...si totul va fi mai bine...
Raporteaza mesajul

Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 22:40

eu cred ca asta este inca o consecinta a faptului ca suntem f multi dintre noi departe de casa ,foarte multe casnicii se destrama din aceasta cauza si ceea ce ar trebuii sa fie un test al dragosteii adevarate se transforma intr-un amar joc al tradarii
Raporteaza mesajul

Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 22:59

eu cred ca daca se sinceritate si dragoste se poate trece peste toate depinde de constiinta fiecaruia si de puterea de suportare a sta departe de cel iubit dar daca se ajunge la ideia ca nu poti sa mai duci inaite iubirea promisa e bine sa se spuna in fata ca doare mai putin ca,un tradiment nu.
Raporteaza mesajul

Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 23:05

Cu scuzele de riguare ca ma bag si eu in seama, crede-ma stimate Domn ca nu ai pierdut nimic, daca te insela si nu aflai traind cu iluzia ca te iubeste si ca te asteapta atunci ai fi pierdut pentru ca probabil ai fi avut o familie in care armonia nu se simtea tocmai ca la ea acasa dupa aceste intamplari, ai fi avut o femeie pe care o iubeai dar ea se gandea la altul in clipele voastre de intimitate, ai fi avut reprosiuri si atunci cand nimic nu trebuia sa ti se reproseze, etc. Ai fi vrut sa ai toate astea?! Eu sa fiu in locul tau nu! E drept ca atunci cand descoperi ceea ce ai descoperit tu si in special in modul in care ai descoperit asta, te seaca simti ca lumea se prabuseste in jurul tau. Si eu am trecut printr-o intamplare similara, nu-mni era sotie dar imi era prietena, eram cu ea de doi ani si aveam o incredere oarba in ea. Dar m-a inselat si m-a parasit cand eram in armata. Mi-a spus ca nu mai poate fi cu mine ca trebuie sa luam o pauza, prostii de genul asta... Nu am banuit nici o clipa ca are pe altcineva. Ma invinuiam pe mine ca nu am respectat-o indeajuns poate si acesta poate fi unul din motive, imi gaseam ca fraierul tot felul de reprosuri, pana foarte tarziu (5 ani de la despartire poate) cand am aflat de la prietena ei cea mai buna adevarata fata a lucrurilor. Si atunci dupa atat vreme, la aflarea adevarului am simtit dintro-data un gol in suflet si stii de ce?! Pentru ca i-am acordat atat de mare incredere incat nici o clipa nu mi-am imaginat ca asta ar putea fi motivul. In fine sunt multe de spus dar nu vreau sa plictisesc cu penibila mea poveste de iubire!
Sper sa intalnesti o femeie care sa te iubeasca si sa te respecte!
Sa fii iubit!
Raporteaza mesajul

printzesa hoatza

Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 23:11

De la: dragoste si inselaciune, la data 2009-01-16 22:59:13

eu cred ca daca se sinceritate si dragoste se poate trece peste toate depinde de constiinta fiecaruia si de puterea de suportare a sta departe de cel iubit dar daca se ajunge la ideia ca nu poti sa mai duci inaite iubirea promisa e bine sa se spuna in fata ca doare mai putin ca,un tradiment nu.

perfect de acord cu tine...si eu de actualul meu prieten am stat departe...el in spania si eu in romania....dar asta nu ne-a distantat....cel putin nu mi-a dat nimic de banuit....si daca m-a inselat cinste lui ca a facut-o cu cap si nu am aflat....
Raporteaza mesajul

celina

Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 02:22

Nu dispera! Timpul, l-e v-a rezolva pe toate! Poate ,asa a vrut, bunul Dumnezeu, sa o descoperi! E bine ca, n-aveti copii! Atunci era ,m-ai tragic,!Sunt ,persoane si ,persoane,,m-ai rele de ,musca, acestea nu pot trai ,,fara,,, relatii. Eu cred ca, nu te-a iubit ,de ajuns ,in vreme ce,, te-a ,,inselat,,cu altul. Nu, trebuie sa le caracterizezi pe ,,toate,, dupa una!! De vina-s ,barbatii, ca ,incearca, si,, m-ai de vina-s ,,femeile, pt, ca ,, ridica, repede,coada,, negandindu-se la ,consecinte!! Fiul meu a plecat in, Europa in ,1999, prietena lui n-a primit, viza! Un an a ,,sponsorizat-o, nestiind ca ea acasa ,i-si,,face de cap ,, mergand la ,,prima ,iubire ,un puscarias,, a mers la el in 2000 , i-a spus ca ,, s-au racit ,relatiile si pe banii lui a plecat in ..Italia, la ,puscarias, acesta, a parasit-o dar fiul meu,n-a m-ai iertat-o!Azi ,,fiecare este cu ,alcineva, timpul vindeca ,,,ranile din ,iubire,,! Poate,,ea n-a meritat ,,iubirea ta, nu te-a iubit cu ,,intensitate,!Daca te-ar fi iubit, nu te-ar fi inselat! Cand iubesti ,unul, nu po-ti iubi 2! Ti-o spun dupa 37ani de casnicie! Noroc si iubire i-ti doresc!
Raporteaza mesajul

Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 13:15

multumesc la toti de incurajare, dar amea suferinta va ramine o perioada sau va si pina cind vei gasi o persoana care ma va ajuta sa uit si care ma va ajuta sa cred ca nu tote sint la fel eu putin dar mai cred ca undeva exista si persoane sincere care grede in dragoste sincera si ne vom iubi asa cum eu imi doresc va pup.
Raporteaza mesajul
Publicitate
Postat foarte recent

Ai incercat anunturi.lumeaemica.ro ? Vinzi si castigi. Click aici.

Pagina 1 din 1
Raspunde | Varianta pentru tiparire a topicului DRAGOSTE SI INSELACIUNE
Mergi la:

Arhiva LumeaeMica:

Teme de discutii pe forum:
Social ·  Politica ·  Urban ·  Sport ·  IT ·  Leisure & Entertainment  ·  Job ·  Relatii ·  Horoscop ·  Turism ·  Casa & Gradina ·  Moda, Frumuseste & Welness ·  Sugestii si reclamatii ·