C e ati face voi dak ati avea o vecina ca a mea?
|
|
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 11:48
De mai bine de un an m-am mutat intr-o casa care are cam 3-4 metri pana la casa de vis a vis.Acolo sta o femeie care are o fata care traieste in concubinaj.Amandoi astia tineri au masiniasa mari ca nu le intra in curte.Au 2 caini lupi cu late pana in pamant care sunt de aceeasi statura cu ei dar daca se ridica in doua picioare ii depasesc(oamenii sunt scunzi).Fata asta a tanara de cand ne-am mutat aici isi parca masinuta in fata prtii mele(fiind posrta in poarta cu ea), da muzica la maxim si isi spala masina,sriga mai tare decat muzica la caini,la concubin si la mamasa si bineinteles ca si ceilalti la fel.De cate ori vine cu masina are muzica la maxim(manele) in curte striga dupa caini de zici ca-i in jungla si de la un cap la altul vorbeste cu ceilalti doi colocatari.Cand vine incepe sa tipe dupa caini si sa urle lai cat sunt ei de indragiti,si ei latra,nu pot sa va explic cat de tare dar am pus geamuri cu protectie fonica si degeaba.Si peste toate astea foloseste masina mea ca banca pentru ca e "ruginitura".Si mai are un maidanez care sta la poarta.Fratilor nu mai stiu ce sa fac,am vorbit cu ei, si ei ma -njura si tipa mai tare ca sa ma acopere, am incercat sa-i ignor dar cateodata nu mai pot.Sfatuiti-ma ca legel nu cred ca am ce face iar ilegel nu imi sta in fire.
Raporteaza topic-ul |
|
printzesa hoatza Membru din: 17/09/2008 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 11:57
ba eu cred ca pentru deranjarea linistii publice poti sa o dai la politie...si nu are dreptu sa isi parcheze masina in fata portii tale....mergi la politie si spune cum sta situatia....si daca nu te cred filmeazo cand te deranjeaza si atunci ai dovada...si atunci trebuie sa se lege de ea....bafta...sper sa scapi de ea...sa ne ti la curent
Raporteaza mesajul |
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 11:58
si cum adica foloseste masina ta pe post de banca????...ca asta nu am inteles Raporteaza mesajul |
|
matuka Membru din: 20/11/2008 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 12:05
De la: printzesa hoatza, la data 2009-01-16 11:58:16 si cum adica foloseste masina ta pe post de banca????...ca asta nu am inteles adica sta cu fundu pe ea si cu astia daca-i dai la politie nu rezolvi nimic ca sunt mana-n mana cu politia,eu cred ca trebuie gasita alta solutie Raporteaza mesajul |
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 12:10
Da sta pe ea cu fundu si cand am iesit afara si am vazut-o si ea si ma-sa au zis "HAi mama cai zgarii ruginitura"si da au rel la politie nu poate nimeni sa-i faca nimic Odata au trecut niste politisti comunitari si au prins-o cu cainii peafara pe strada liberi si au vrut sa-i dea amenda ,si ea s-a luat in gura cu ei de au plecat aia cu coasa intre picioare. Raporteaza mesajul |
|
matuka Membru din: 20/11/2008 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 12:13
De la: Ruth, la data 2009-01-16 12:10:34 Da sta pe ea cu fundu si cand am iesit afara si am vazut-o si ea si ma-sa au zis "HAi mama cai zgarii ruginitura"si da au rel la politie nu poate nimeni sa-i faca nimic Odata au trecut niste politisti comunitari si au prins-o cu cainii peafara pe strada liberi si au vrut sa-i dea amenda ,si ea s-a luat in gura cu ei de au plecat aia cu coasa intre picioare. eu le-as unge clanta portii si masinii cu vaselina in fiecare saptamana
Raporteaza mesajul |
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 12:16
De la: matuka, la data 2009-01-16 12:13:18 De la: Ruth, la data 2009-01-16 12:10:34 Da sta pe ea cu fundu si cand am iesit afara si am vazut-o si ea si ma-sa au zis "HAi mama cai zgarii ruginitura"si da au rel la politie nu poate nimeni sa-i faca nimic Odata au trecut niste politisti comunitari si au prins-o cu cainii peafara pe strada liberi si au vrut sa-i dea amenda ,si ea s-a luat in gura cu ei de au plecat aia cu coasa intre picioare. eu le-as unge clanta portii si masinii cu vaselina in fiecare saptamana nasol atunci....trebuie sa gasesti alta solutie....sparge-i cauciucurile intr-o noapte sau pune niste cuie in fata portii
Raporteaza mesajul |
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 12:30
nu stiu ce sa mai fac,ar trebui ceva psihologic care sa nu lasa urme ,cum fac si ele.Sincer nu vreau sa ma razbun,numai sa atentionez. Raporteaza mesajul |
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 12:33
De la: Ruth, la data 2009-01-16 12:30:38 nu stiu ce sa mai fac,ar trebui ceva psihologic care sa nu lasa urme ,cum fac si ele.Sincer nu vreau sa ma razbun,numai sa atentionez. nebune ca ele nu pricep de buna voie....trebuie sa le faci ceva sa inteleaga....
Raporteaza mesajul |
|
|
|
Edd Membru din: 13/10/2008 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 17:37
Ignora-i vizibil !!! Raporteaza mesajul |
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 18:39
De la: printzesa hoatza, la data 2009-01-16 11:58:16 si cum adica foloseste masina ta pe post de banca????...ca asta nu am inteles E si greu frumoaso!
Raporteaza mesajul |
|
Oana112 Membru din: 18/10/2008 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 19:02
Eu daca as fi in situatia ta, mi-as angaja un avocat si m-as asigura ca toate plangerile mele vor fi inregistrate de politie,inca ceva, daca suni la 112, te asigur ca vor lua in serios apelul tau si vor fi obligati sa se prezinte la fata locului, chiar daca indivizii respectivi au cunostinte in politie. Roaga mai multi vecini sa sesizese si ei tulburarea linistii publice si atunci, vei avea mai mult succes.Am avut si eu probleme de genul asta cu o pustoaica nebuna, dar nu m-am coborat la nivelul ei, Avantajul meu a fost ca asociatia de locatari a blocului unde locuiesc eu are un avocat care se ocupa de eventualele probleme care apar. Dansul s-a ocupat de problema mea! Succes! Raporteaza mesajul |
|
Postat pe: 17 Ianuarie 2009, ora 12:45
Multumesc oana 112,nu prea am posibilitati sa fac acest lucru dar sincer mi se pare ca daca fac asta voi deveni ca ea,si nu vreau,pe strada asta toata lumea o cunoaste si o considera o vedeta, sunt oameni inculti si inchisi se stiu de-o viata si nimeni nu o pate auzi pt ca numai eu am fata casei in fata casei ei restul caselor sunt cu spatele la casa ei,nu o aude nimeni.Oarecum am rezolvat cu parcatul masinii cand i-am blocat odata iesirea cu masina mea,si de atunci o parchaza chiar pe linia de despartire a portii mele de a ei.MAi ramane urlatul.Oricum mi-a facut mai bine ca am vb cu voi,aici nu am prietene,si credeam ca nu ma intelege nimeni.Multumesc. Raporteaza mesajul |
|
Publicitate |
Postat foarte recent
Ai incercat anunturi.lumeaemica.ro ? Vinzi si castigi. Click aici. |
Arhiva LumeaeMica:
- 2010
- Ianuarie
- Februarie
- Martie
- Aprilie
- Mai
- Iunie
- Iulie
- August
- Septembrie
- Octombrie
- Noiembrie
- Decembrie
- 2009
- Ianuarie
- Februarie
- Martie
- Aprilie
- Mai
- Iunie
- Iulie
- August
- Septembrie
- Octombrie
- Noiembrie
- Decembrie
- 2008
- Ianuarie
- Februarie
- Martie
- Aprilie
- Mai
- Iunie
- Iulie
- August
- Septembrie
- Octombrie
- Noiembrie
- Decembrie
Teme de discutii pe forum:
Social · Politica · Urban · Sport · IT · Leisure & Entertainment · Job · Relatii · Horoscop · Turism · Casa & Gradina · Moda, Frumuseste & Welness · Sugestii si reclamatii ·
Social · Politica · Urban · Sport · IT · Leisure & Entertainment · Job · Relatii · Horoscop · Turism · Casa & Gradina · Moda, Frumuseste & Welness · Sugestii si reclamatii ·

nebune ca ele nu pricep de buna voie....trebuie sa le faci ceva sa inteleaga....