Cel mai avantajos card de debit international

Toate forumurile Job Sfaturi
Top subiecte

Topicul anterior Topicul urmator
Raspunde

Trimite prin Y!M

lumycriss

Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 16:05

Peste doua saptamani plec in Franta pt 6 luni, si as vrea sa stiu care este cea mai avantajoasa si mai sigura metoda prin care pot sa-mi administrez banii (in jur de 3000 de euro, pe care deocamdata ii detin in cash). Mi-e teama sa ajung asa cu ei acolo si sa-i pastrez sub saltea, in acelasi timp mi-e teama si de comisioanele exagerate percepute de banci, apoi nu stiu cum ar fi mai bine - sa-mi fac card in tara sau cand ajung acolo (mai am de primit in aprilie o transa de 1000 de euro de acasa). Va rog sa ma ajutati, daca va pricepeti si stiti mai multe. La ce banca sa apelez?...

Va multumesc!
Raporteaza topic-ul

printzesa hoatza

Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 16:06

De la: lumycriss, la data 2009-01-16 16:05:15

Peste doua saptamani plec in Franta pt 6 luni, si as vrea sa stiu care este cea mai avantajoasa si mai sigura metoda prin care pot sa-mi administrez banii (in jur de 3000 de euro, pe care deocamdata ii detin in cash). Mi-e teama sa ajung asa cu ei acolo si sa-i pastrez sub saltea, in acelasi timp mi-e teama si de comisioanele exagerate percepute de banci, apoi nu stiu cum ar fi mai bine - sa-mi fac card in tara sau cand ajung acolo (mai am de primit in aprilie o transa de 1000 de euro de acasa). Va rog sa ma ajutati, daca va pricepeti si stiti mai multe. La ce banca sa apelez?...

Va multumesc!

fa-ti in romania card international....ca sa poti sa il folosesti si in afara
Raporteaza mesajul

lumycriss

Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 16:08

De la: printzesa hoatza, la data 2009-01-16 16:06:27

Stiu ca asta ar cam trebui sa fac... Cum sa aleg insa banca?.... Sunt intr-o mare dilema...
Raporteaza mesajul

printzesa hoatza

Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 16:11

De la: lumycriss, la data 2009-01-16 16:08:48

De la: printzesa hoatza, la data 2009-01-16 16:06:27

Stiu ca asta ar cam trebui sa fac... Cum sa aleg insa banca?.... Sunt intr-o mare dilema...

cel mai bine te duci si te interesezi intr-o zi la toate bancile si vezi la care e mai buna oferta....la urma urmei conteaza sa platesti cat mai putini bani pentru card.....
Raporteaza mesajul

lumycriss

Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 16:14

De la: printzesa hoatza, la data 2009-01-16 16:11:25

cel mai bine te duci si te interesezi intr-o zi la toate bancile si vezi la care e mai buna oferta....la urma urmei conteaza sa platesti cat mai putini bani pentru card.....

Si asta stiu... Numai ca nu prea am timp... Ma gandeam ca poate cineva care a fost intr-o situatie asemanatoare m-ar putea ajuta...
Raporteaza mesajul

printzesa hoatza

Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 16:16

De la: lumycriss, la data 2009-01-16 16:14:58

De la: printzesa hoatza, la data 2009-01-16 16:11:25

Si asta stiu... Numai ca nu prea am timp... Ma gandeam ca poate cineva care a fost intr-o situatie asemanatoare m-ar putea ajuta...

sunt in afara dar nu am card....ca oricum nu am bani aici nu te mai pot ajuta...dar cauta pe net sa vezi....nu cred ca nu ai o banca in drumul tau cand mergi acasa de la munca....
Raporteaza mesajul
Publicitate
Postat foarte recent

Ai incercat anunturi.lumeaemica.ro ? Vinzi si castigi. Click aici.

Pagina 1 din 1
Raspunde | Varianta pentru tiparire a topicului Cel mai avantajos card de debit international
Mergi la:

Arhiva LumeaeMica:

Teme de discutii pe forum:
Social ·  Politica ·  Urban ·  Sport ·  IT ·  Leisure & Entertainment  ·  Job ·  Relatii ·  Horoscop ·  Turism ·  Casa & Gradina ·  Moda, Frumuseste & Welness ·  Sugestii si reclamatii ·