Cel mai avantajos card de debit international
|
|
|
lumycriss Membru din: 22/12/2008 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 16:05
Peste doua saptamani plec in Franta pt 6 luni, si as vrea sa stiu care este cea mai avantajoasa si mai sigura metoda prin care pot sa-mi administrez banii (in jur de 3000 de euro, pe care deocamdata ii detin in cash). Mi-e teama sa ajung asa cu ei acolo si sa-i pastrez sub saltea, in acelasi timp mi-e teama si de comisioanele exagerate percepute de banci, apoi nu stiu cum ar fi mai bine - sa-mi fac card in tara sau cand ajung acolo (mai am de primit in aprilie o transa de 1000 de euro de acasa). Va rog sa ma ajutati, daca va pricepeti si stiti mai multe. La ce banca sa apelez?... Va multumesc! Raporteaza topic-ul |
|
printzesa hoatza Membru din: 17/09/2008 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 16:06
De la: lumycriss, la data 2009-01-16 16:05:15 Peste doua saptamani plec in Franta pt 6 luni, si as vrea sa stiu care este cea mai avantajoasa si mai sigura metoda prin care pot sa-mi administrez banii (in jur de 3000 de euro, pe care deocamdata ii detin in cash). Mi-e teama sa ajung asa cu ei acolo si sa-i pastrez sub saltea, in acelasi timp mi-e teama si de comisioanele exagerate percepute de banci, apoi nu stiu cum ar fi mai bine - sa-mi fac card in tara sau cand ajung acolo (mai am de primit in aprilie o transa de 1000 de euro de acasa). Va rog sa ma ajutati, daca va pricepeti si stiti mai multe. La ce banca sa apelez?... Va multumesc! fa-ti in romania card international....ca sa poti sa il folosesti si in afara Raporteaza mesajul |
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 16:08
De la: printzesa hoatza, la data 2009-01-16 16:06:27 fa-ti in romania card international....ca sa poti sa il folosesti si in afara Stiu ca asta ar cam trebui sa fac... Cum sa aleg insa banca?.... Sunt intr-o mare dilema...
Raporteaza mesajul |
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 16:11
De la: lumycriss, la data 2009-01-16 16:08:48 De la: printzesa hoatza, la data 2009-01-16 16:06:27 fa-ti in romania card international....ca sa poti sa il folosesti si in afara Stiu ca asta ar cam trebui sa fac... Cum sa aleg insa banca?.... Sunt intr-o mare dilema... cel mai bine te duci si te interesezi intr-o zi la toate bancile si vezi la care e mai buna oferta....la urma urmei conteaza sa platesti cat mai putini bani pentru card..... Raporteaza mesajul |
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 16:14
De la: printzesa hoatza, la data 2009-01-16 16:11:25 cel mai bine te duci si te interesezi intr-o zi la toate bancile si vezi la care e mai buna oferta....la urma urmei conteaza sa platesti cat mai putini bani pentru card..... Si asta stiu... Numai ca nu prea am timp... Ma gandeam ca poate cineva care a fost intr-o situatie asemanatoare m-ar putea ajuta...
Raporteaza mesajul |
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 16:16
De la: lumycriss, la data 2009-01-16 16:14:58 De la: printzesa hoatza, la data 2009-01-16 16:11:25 cel mai bine te duci si te interesezi intr-o zi la toate bancile si vezi la care e mai buna oferta....la urma urmei conteaza sa platesti cat mai putini bani pentru card..... Si asta stiu... Numai ca nu prea am timp... Ma gandeam ca poate cineva care a fost intr-o situatie asemanatoare m-ar putea ajuta... sunt in afara dar nu am card....ca oricum nu am bani aici nu te mai pot ajuta...dar cauta pe net sa vezi....nu cred ca nu ai o banca in drumul tau cand mergi acasa de la munca....
Raporteaza mesajul |
|
Publicitate |
Postat foarte recent
Ai incercat anunturi.lumeaemica.ro ? Vinzi si castigi. Click aici. |
Arhiva LumeaeMica:
- 2010
- Ianuarie
- Februarie
- Martie
- Aprilie
- Mai
- Iunie
- Iulie
- August
- Septembrie
- Octombrie
- Noiembrie
- Decembrie
- 2009
- Ianuarie
- Februarie
- Martie
- Aprilie
- Mai
- Iunie
- Iulie
- August
- Septembrie
- Octombrie
- Noiembrie
- Decembrie
- 2008
- Ianuarie
- Februarie
- Martie
- Aprilie
- Mai
- Iunie
- Iulie
- August
- Septembrie
- Octombrie
- Noiembrie
- Decembrie
Teme de discutii pe forum:
Social · Politica · Urban · Sport · IT · Leisure & Entertainment · Job · Relatii · Horoscop · Turism · Casa & Gradina · Moda, Frumuseste & Welness · Sugestii si reclamatii ·
Social · Politica · Urban · Sport · IT · Leisure & Entertainment · Job · Relatii · Horoscop · Turism · Casa & Gradina · Moda, Frumuseste & Welness · Sugestii si reclamatii ·