casnicie
|
|
|
norocosu Membru din: 5/10/2008 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 16:44
ce faci cand nu te mai asculta muierea?
Raporteaza topic-ul |
|
printzesa hoatza Membru din: 17/09/2008 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 16:46
dar tu o asculti pe ea?
Raporteaza mesajul |
|
norocosu Membru din: 5/10/2008 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 17:25
fac tot posibilul si fac mai mult ce zice ea,ca tot sai fiu pe plac Raporteaza mesajul |
|
blonda2009 Membru din: 24/11/2008 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 17:28
cand ai ceva de zis ea nu te asculta, cand nu tre sa auda e toata numai urechi.....
Raporteaza mesajul |
|
trill Membru din: 5/01/2009 |
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 10:31
depinde cum nu te mai asculta......, nu mai e atenta la ceea ce spui, sau nu mai face ce zici tu? ..........daca nu mai e atenta , inseamna ca nu i se mai pare interesant ceea ce faci, ce spui.., etc. , incearca sa faci ceva "deosebit:", daca nici asa nu merge, ..., incearca sa discuti cu ea si ..., luati hotarari (bilateral), daca nu mai face ceea ce spui tu..., foarte bine, ca nu mi se pare corect sa faca doar ce spui tu si e ok ca incearca sa-si spuna punctul de vedere. Raporteaza mesajul |
|
justAgirl Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 10:36
neatza lume...in primul rand i-ai zis muiere deci de aici imi trag concluziile singura ce parere ai u despre ea...si spui k nu te mai asculta ca si cum ar fi vorba despre un caine...vrei sa spui k nu va mai intelegeti atunci e altceva!!!!si in ce sens dane mai multe detalii
Raporteaza mesajul |
|
PopyRapp Membru din: 7/10/2008 |
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 11:39
De la: justAgirl, la data 2009-01-22 10:36:49 neatza lume...in primul rand i-ai zis muiere deci de aici imi trag concluziile singura ce parere ai u despre ea...si spui k nu te mai asculta ca si cum ar fi vorba despre un caine...vrei sa spui k nu va mai intelegeti atunci e altceva!!!!si in ce sens dane mai multe detalii pentru k mi-a luat-o justAgirl inainte...am s-o aprob pe ea De la: norocosu, la data 2009-01-16 16:44:27 ce faci cand nu te mai asculta muierea? ...asa ca da mai multe detalii sa vedem si noi cu ce ne confruntam De la: PopyRapp, la data 2009-01-22 11:22:15 videoclip-uri noi http://www.lumeaemica.ro/videoclipuri/Popy-Popyka/110997.html adaugate astazi 22.01.2009
Raporteaza mesajul |
|
gicana Membru din: 14/02/2009 |
Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 23:59
buna norocosule!!!!!!!!!!!!!!!!!ce faci cand nu te mai asculat muierea?!/?...........................mai bine incearca sa intelegi de ce nu te mai asculta muierea........poate ca are si ea dorinte , poate ca are si ea un cuvant de zis, poate ca ar trebui sa asculti si tu parerea ei. nu esti doar stapanul casei ....esti sotul ei...caci asa deduc eu...muiere se spune la femeile maritate cu copii....deci ce faci cand nu te mai asculta muierea????? iti spun eu ce sa faci......arata-i ca inca o mai iubesti dupa atata timp si da-i ce i se cuvine!!!!!!!!!!!!!!!! adica iubeste-o cu pasiuneeeeeeeeeeeeeeeeeee.. si ai sa vezi cat de mult te va asculta. tine minte norocosule!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nu sta langa tine pt ca asa e menirea muierei, sta langa tine pt ca dintre toti doar pe tine te-a ales...de aia esti tu asa de norocos....NOROCOSULE!!!!!!!!!!!!!! nu-ti cere sa-i faci cine stie ce mari cadouri ,,,, nu-ti cere luna de pe cer,,,.... iti cere doar din priviri (si tont ai fi daca nu ai pricepe)s-o iubesti sincer ....atat ,.....doar pe ea...muierea ta...........cea care va veni si prin ploaie si prin vant daca tu ai avea nevoie de ea...si crd ca in adancul sufletului tau si tu ai face la fel pt ea,.................. Raporteaza mesajul |
|
tavi Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 11:17
folosesti dreapta sau stanga (daca esti stangaci)!!!
Raporteaza mesajul |
|
|
|
CASSANDRA spune Membru din: 8/06/2009 |
Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 16:26
Citesc in ceasca de cafea si iti pot raspunde la orice intrebari cu privire la: Cariera si Succes la examene Norocul si Reusita copiilor Dragoste adevarata si Tradare in dragoste Noroc la bani sau Paguba Sanatate si Necazuri Si orice vrei sa afli. http://cassandraspune.webs.com
Raporteaza mesajul |
|
Publicitate |
Postat foarte recent
Ai incercat anunturi.lumeaemica.ro ? Vinzi si castigi. Click aici. |
Arhiva LumeaeMica:
- 2010
- Ianuarie
- Februarie
- Martie
- Aprilie
- Mai
- Iunie
- Iulie
- August
- Septembrie
- Octombrie
- Noiembrie
- Decembrie
- 2009
- Ianuarie
- Februarie
- Martie
- Aprilie
- Mai
- Iunie
- Iulie
- August
- Septembrie
- Octombrie
- Noiembrie
- Decembrie
- 2008
- Ianuarie
- Februarie
- Martie
- Aprilie
- Mai
- Iunie
- Iulie
- August
- Septembrie
- Octombrie
- Noiembrie
- Decembrie
Teme de discutii pe forum:
Social · Politica · Urban · Sport · IT · Leisure & Entertainment · Job · Relatii · Horoscop · Turism · Casa & Gradina · Moda, Frumuseste & Welness · Sugestii si reclamatii ·
Social · Politica · Urban · Sport · IT · Leisure & Entertainment · Job · Relatii · Horoscop · Turism · Casa & Gradina · Moda, Frumuseste & Welness · Sugestii si reclamatii ·