Fericirea - o himera? Esti sau nu fericit? De ce da, de ce nu?

Toate forumurile Social
Top subiecte

Topicul anterior Topicul urmator
Raspunde

Trimite prin Y!M

Leul din Narnia

Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 20:03

Vad ca pe aici chiar se discuta vrute si nevrute, interesante sau mai putin interesante (din punctul meu de vedere)!!! Dar asta conteaza mai putin. Asa ca va intreb: sunteti fericiti? Bineinteles ca e personala intrebarea. Poate ca in functie de raspunsul tau vei da vre-o sugestie si altcuiva cum sa faca pentru a fi fericit(a)! Aici chiar poate fi un loc unde sa ajuti pe cineva sau sa fi ajutat! Evitati sa interveniti cei ce nu aveti nimic de spus! Va multumesc de intelegere! Ca sa fie treaba oabla pot spune ca, cu toate ca sunt persoana cu handicap pot spune ca sunt foarte fericit: sursa fericirii mele este in Persoana Fiului lui Dumnezeu! Adica, m-am impacat cu Domnul Dumnezeu si asta se face doar prin intermediul Fiului Sau! Inca o data e vorba de fericirea mea...asa ca va astept sa impartasiti fericirile sau nefericirile voastre....
Raporteaza topic-ul

Postat pe: 17 Ianuarie 2009, ora 13:17

1. Fericirea nu e o camera in care intrii si gata, nu mai iesi, o capeti, iesi din ea, din cauza ta sau a altora.... Sunt foarte foarte putini care sunt 100% fericiti.

2. A fi fericit tine de valorile tale interioare. Fericirea (sau conditiile de a fii fericit) nu poate fi standardizata pt toti. (Eu pot fi fericit intr-o situatie in care altul sa sufere)
Asa cum frumusetea este in ochii privitorului, la fel si cu fericirea. Depinde de multe ingrediente, fercirea in viata. Problema in general este ca oameii cred ca fericirea depinde numai de lucruri exterioare. De fapt depinde mai mult de cele interioare.

Acum la subiect:
NU, fericirea nu e o himera.
Eu sunt oarecum fericit in momentul de fata. Sunt cam in coborare de pe un varf al fericirii. Dar in fata vad deja un alt varf, se pare ca este mai mare.
Eu sunt fericit cand imi merge bine.
-- Exterior: am cineva alaturi, exista iubire in viata mea, prieteni. O munca in care nici nu ma strofoc nici nu ma plictisesc. Imi place ce fac.
-- Interior: Sunt in continuu process de invatare, despre mine, oamenii din jur, invat programe noi, citesc ce au trait si pus diferiti sfinti (ortodoxsi sau de alta religie) sufleteste sunt ok, nu am nimic rau pe constiinta, nu mi-am tradat niciodata prietenii sau iubita. Pacatele nu-mi sunt straine, dar ma bucur ca am inteles cum am ajuns sa faca asa si implicit sa nu mai repet gresala. Imi plac oamenii, ii inteleg……

Nu vreau sa plictisesc. Sper ca s-a inteles

Raporteaza mesajul

mikky rikky

Postat pe: 17 Ianuarie 2009, ora 13:44

sall ...ce pot sa va zic fericirea este greu de gasit sau de pastrat....sunt persoane care se considera fericite cand au bani....altii se considera fericiti cand au intalnit marea dragoste.....si putem gasi N motive pt care noi oamenii ne consideram fericiti.....eu ce sa va spun sunt fericita cu viata pe care o am,dar cea mai fericita sunt cand o aud pe printesica mea cand imi spune ''mama'' m-i se umple sufletul de bucurie ....ea este cea mai importanta in viata mea si de cand o am pe ea de 1 an sunt cea mai fericita si implinita femeie...restul(banii)prea putin conteaza...(nu duc lipsa de bani)dar nu sunt pe primul plan...
Raporteaza mesajul

NIC-CALVINI

Postat pe: 17 Ianuarie 2009, ora 20:24

fericirea un lucru greu de pastrat; eu sunt acum fericit am o familie unita si atat cat am nevoie ca sa fiu fericit, cine doreste sa castige totul poate sa piarda mai multasa ca ma multumesc cu putin... sa fiti fericiti!!!
Raporteaza mesajul

Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 01:41

Cam putini la topicul asta.
Ia uitati-va la manele, sau tigani....

Oare chiar atat de nefericiti sa fie romanii? Sau nici macar nu stiu cum ar trebui sa arate fericirea???
Raporteaza mesajul
Pagina 1 din 1
Raspunde | Varianta pentru tiparire a topicului Fericirea - o himera? Esti sau nu fericit? De ce da, de ce nu?
Mergi la:

Arhiva LumeaeMica:

Teme de discutii pe forum:
Social ·  Politica ·  Urban ·  Sport ·  IT ·  Leisure & Entertainment  ·  Job ·  Relatii ·  Horoscop ·  Turism ·  Casa & Gradina ·  Moda, Frumuseste & Welness ·  Sugestii si reclamatii ·